четвер, 22 березня 2018 р.

Літературна вітальня "Все, що душа довірила словам"





21 березня в бібліотеці коледжу відбулась поетична година, яка була присвячена Всесвітньому дню поезії. До літературної вітальні завітала артгрупа «Творчий Кременчук» - з  Олесією Міфтахової, Павлом Жидковим, Костянтином Козловим. Власні вірші представляли наші викладачі  Подтикан Ірина Володимирівна, Мельченко Олена Володимирівна, Ластівка - Оленюк Людмила Валеріївна, Князькіна Даря Вячеславівна. Студенти Кухтенко Альона (2-А с/с) та  Берун Артем (2-Б л/с). Прекрасним доповненням цієї зворушливої зустрічі став музичний виступ керівника студентського клубу Дорогокуплі Сергія Миколайовича.
Всім дуже сподобалася атмосфера поетичного вечора. І це не дивно, адже теми віршів були близькі усім. Хочеться сказати, що день поезії дійсно вдався і став незабутнім. Присутні погодилися з тим, що Поезія може стати відповіддю на найгостріші і глибокі питання  сучасної людини. Але для цього необхідно привернути до неї якомога ширшу суспільну увагу.





















Немає коментарів:

Дописати коментар

24 березня - Всесвітній день боротьби з туберкульозом

  Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії, що спричиняє захворювання. Відтоді бу...