пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Річниця аварії на Чорнобильській АЕС: день пам’яті

26 квітня  32-га річниця найбільшої техногенної катастрофи за всю історію атомної енергетики – аварії на Чорнобильській АЕС. Страшна трагедія сколихнула світ у 1986 році, але наслідки вибуху відчутні й досі.


В цей день в бібліотеці Кременчуцького медичного коледжу імені В.І. Литвиненка проведено урок пам’яті «Чорнобиль… Трагедія не має повторитись», присвячений  дню пам’яті Чорнобиля під керівництвом викладача анатомії Т.В. Середи та працівників бібліотеки.Студенти групи 2-А відділення за спеціалізацією «Сестринська справа» розповіли про страшні наслідки найбільшої техногенної катастрофи ХХ сторіччя, про збитки, завдані здоров’ю людей та втрати від радіоактивного забруднення довкілля. Переглянули документальний фільм «Не повторіть Чорнобиль!». У бібліотеці коледжу діє книжкова виставка «І гіркота пече полинна…».У заході взяв участь учасник ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, випускник коледжу, ветеран педагогічної праці В.Г. Яценко.Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв-чорнобильців. 










Немає коментарів:

Дописати коментар

24 березня - Всесвітній день боротьби з туберкульозом

  Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії, що спричиняє захворювання. Відтоді бу...