пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Літературно-мистецький вечір до 80-річчя з дня народження В. Симоненка "Іду до Вас із забуття воскреслий..."

22 січня під керівництвом викладача української мови та літератури Крамаренко М. А.   відбувся літературно-мистецький вечір «Іду до Вас із забуття воскреслий…» присвячений 80-річчю з дня народження Василя Симоненка.
Мета заходу – вшанувати пам’ять «витязя української поезії» - Василя Симоненка, пригадати основні віхи життя й творчості поета, дізнатися нові факти про В. А. Симоненка, відкрити його для себе не лише, як літератора, журналіста, але як Людину. Виховувати почуття поваги до творчості Василя Симоненка, любові до України, батьків, до людей, рідної природи, розуміння цінності життя.
У кожної людини є свій життєвий шлях. В однієї він – рівний, довгий, без перешкод, а в іншої – навпаки, тяжкий і звивистий. Та не всі дороги приводять до всенародної поваги і любові.

Симоненкова  дорога – важка, трагічна і коротка. Але пам'ять про нього вічна, вона живе в наших серцях, любов до його творчості безмірна. 

В проведенні заходу брали активну участь студенти групи 2-Б л/с (9) : Бісіркіна М., Здор В., Коваленко М., Лиманець В., Лисенко С., Мануїлова С., Невмержицька Т. 











Гість заходу - Середа Галина, дипломант навчально-дослідних і творчих робіт МАН України 2014 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Календар медицини

Квітень 2 квітня Всесвітній день розповсюдження знань про аутизм У 1938 р. австрійський педіатр і психіатр Ганс Аспергер на одній зі своїх л...