середу, 30 березня 2016 р.

День Землі



«Природа нашими очима» – так називалася  виставка творчих робіт і поробок з природних матеріалів, що відбулася 29 березня 2016 року в Кременчуцькому медичному коледж імені В. І. Литвиненка. Студенти проявили неабияку майстерність, власну фантазію, використавши різноманітні природні матеріали для створення поробок, а також представили свої вишивки, роботи із бісеру, малюнки та фотографії. В межах Тижня природничих дисциплін продовженням заходу стала зустріч студентів І курсу відділення за спеціальністю «Сестринська справа» з місцевою майстринею Перервою Наталією Вікторівною. Особливий інтерес і захват викликав  проведений нею майстер-клас по виготовленню різноманітних виробів із природного матеріалу.

Виховний захід, організований та проведений викладачем хімії та біології Ляпун В. І. за підтримки завідуючої бібліотекою Куленок Л. В., присвячений «Дню Землі» призначений формувати у студентів уявлення про взаємозв’язок природи і людини, виховувати бережне ставлення до живої природи та брати активну участь у захисті навколишнього середовища. Такі заходи розвивають творчі здібності, уміння працювати з природним матеріалом, виховують естетичні смаки.











Немає коментарів:

Дописати коментар

24 березня - Всесвітній день боротьби з туберкульозом

  Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії, що спричиняє захворювання. Відтоді бу...