середа, 26 жовтня 2022 р.

28 жовтня – День визволення України від німецько-фашистських загарбників

  

  28 жовтня відзначається 78-річниця з Дня визволення України від німецько – фашистських загарбників.



    Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, вероломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.
      Є суд історії. Вже майже досконально вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки. Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. 

    Ми вдячні нашим предкам, усім тим, хто 78 років тому здійснив героїчний подвиг та звільнив Україну від німецько-фашистських загарбників .

     Сьогодні наша Батьківщина знов у вогні! Наші воїни мужньо відстоюють Незалежність України та роблять усе можливе, аби  більше ніколи не пережити жахів війни.

Ми пам’ятаємо усіх, хто боровся за мир у минулому і схиляємо голови в пам’ять про їх жертву заради нашого майбутнього. І ми напевно знаємо, що скоро в історії України з’явиться ще одна визначна дата – День визволення від рашистських загарбників! 

Вічна пам’ять і слава Героям минулого та сьогодення!





Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня - День Європи

  День Європи в Україні - нова дата  Раніше Україна відзначала День Європи третьої суботи травня, окремо від решти європейських країн. 8 тра...