четвер, 28 грудня 2023 р.

Дружба єднає щирі серця


21 грудня 2023 р. у Кременчуцькому медичному фаховому коледжі імені В.І. Литвиненка відбулась традиційна благодійна Різдвяна зустріч «Дружба єднає серця» для здобувачів освіти з представниками Придніпровської (Градизько-Кременчуцької) спілки пасічників та медоварів – Юхно О.М, Ярошенко А.Є., Гутир В.М. Організатори заходу: Ірини Подтикан, голова профкому, Дар’я  Князькіна, соціальний педагог, працівники бібліотеки.

Директор коледжу – Світлана Малик привітала учасників заходу з прийдешніми новорічними святами і побажала віри, надії, любові та  здійснення усіх мрій у новому році.


 У ході зустрічі пасічники проінформували студентів про користь продуктів бджільництва на людський організм. Наголосили, що мед – це продукт, з яким можна виходити на європейський ринок і це сприятиме популяризації апіпродукції та інших продуктів бджільництва. Розкрили власні ідеї по відродженню стародавніх традицій виробництва медових напоїв. А також було обговорено результати наукових досліджень з апіпродукції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

День пам’яті Чорнобильської аварії

  Чорнобиль…Чорний біль нашої землі. Скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи .     26.04.1986   ...