понеділок, 6 жовтня 2014 р.

Поетичний вечір до Всеукраїнського дня бібліотек

29 вересня до Всеукраїнського дня бібліотек відбулася зустріч студентів
1 курсу «Лікувальна справа» (9) з яскравими представниками Арт-групи «Творчий Кременчук» - місцевими поетами Павлом Жидковим, Олесею Міфтаховою, Наталею Єлізаровою. Поети, що виходили перед глядачами були об’єднані лише однією метою — наочно показати гостям заходу весь поетичний спектр арт-групи "Творчий Кременчук". Лунала абсолютно різнопланова поезія, без прив’язок до тем або вікових категорій.
Вірші, посмішки, оплески – чудова атмосфера царила в залі бібліотеки.
Дізналися про літературний слем. Що це? Слем — це такий турнір між поетами, де головне не те ЩО ти читаєш, а те ЯК ти це робиш. Та ще й з цензурою на цензуру!

СЛЕМ — це спроба вивести поезію, умовно кажучи, з університетської бібліотеки на циркову арену, оскільки надмірне засиджування в залах бібліотеки спричинює геморой і псує кислотно-лужний баланс творчої молоді. Тому СЛЕМ — це повернення поезії голосу, причому в прямому значенні цього слова, без жодних метафор: хочеш бути поетом — навчися перекрикувати натовп. СЛЕМ — це психотерапія для поезії, коли поети перестають соромитися своїх віршів.



Павло Жидков


Олеся Міфтахова

Наталя Єлізарова











Немає коментарів:

Дописати коментар

Календар медицини

Квітень 2 квітня Всесвітній день розповсюдження знань про аутизм У 1938 р. австрійський педіатр і психіатр Ганс Аспергер на одній зі своїх л...