четвер, 11 травня 2023 р.

12 травня - Всесвітній день медичної сестри та медичного брата

 Медсестри і медичні брати, – це ті медпрацівники, яких пацієнти бачать найчастіше.


12 травня – Всесвітній день медичної сестри та медичного брата (International Nurses Day), які забезпечують пацієнтам турботу і піклування.

"Ваша чуйність і увага допомагають одужати", - пише НСЗУ Національна служба здоров'я України.

Робота медичних сестер і медичних братів особливо важлива для нас зараз, під час повномасштабної війни. В тилу і на передовій. В стінах лікарень і військово-польових шпиталях. В медичних халатах і бронежелетах.Кожного дня своєю працею ви наближаєте нашу спільну перемогу.

Національна служба здоров’я України дякує кожному і кожній з вас за тисячі врятованих життів! Дякуємо вам за відповідальність та чуйні серця. Бережіть себе! Разом ми обов’язково переможемо!


"Ви - безстрашні герої сьогодення. Здається, для вас немає неможливого. Ви не дивитеся страху в очі, а просто ігноруєте його і продовжуєте боротися за найцінніший скарб - здоров’я та життя".

Широкомасштабне вторгнення триває вже 442-й день. Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі. 







Немає коментарів:

Дописати коментар

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

  29 травня минулого року Верховна Рада України Законом «Про День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» ...