пʼятниця, 5 травня 2023 р.

Подорож-вікторина "Бон джорно, Італія!"


3 травня сектор документів іноземними мовами Комунального закладу культури «Кременчуцька міська публічна бібліотека» завітав до бібліотеки Кременчуцького медичного фахового колледжу ім. В. І. Литвиненка з подорожжю - вікториною "Бон джорно, Італія!». Представники сектору літератури іноземними мовами – Людмила ВЕЛИКОТРАВ та Олена ПОЧЕПЦОВА  розповіли багато цікавої інформації про міста Італії  – Рим, Неаполь, Венецію, Верону та ін., про особливості культури, мистецтва та науки цієї дивожної країни.

Студенти та викладачі відправились у віртуальну подорож країною, де народжувалась культура Західної Європи, країну, яка має одні з найкрасивіших та найрізноманітніших ландшафтів у Європі, найбільшу у світі чисельність скарбів історії, культури та мистецтва. До речі, саме тому  у списку ЮНЕСКО Італія займає 1 місце по числу об’єктів Всесвітньої спадщини та вважається великим музеєм просто неба, оточеним неймовірною природою.

  А родзинкою заходу була вікторина англійською  від   викладача  Мельченко Олени, під час якої проявилося гарне володіння студентами іноземною мовою,  їх уважність та ерудованість.  Присутні студенти груп другого та третього курсів відділення за спеціалізацією «Стоматологія ортопедична» завзято відповідали один поперед одного на питання про Італійську Республіку.
     А в кінці заходу переможці вікторини отримали від бібліотекарів цінні подарунки, які стануть у нагоді при вивченні англійської мови.





Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня - День Європи

  День Європи в Україні - нова дата  Раніше Україна відзначала День Європи третьої суботи травня, окремо від решти європейських країн. 8 тра...